tisdag 5 juni 2012

Pastasalladen



Den här pastasalladen är en favorit, enkel att göra och så GOD
Testa själva.

pasta
blandsallad, mest ruccola
paprika
oliver
rödlök
rädisor
fetaost
basilika
tomat

kycklingbröst
sweet chili
cream fresh
salt
peppar

Koka pastan och låt svalna.
Skär grönsakerna i bitar och blanda ner i en skål 
blanda ihop med ruccola och basilikablad.
Ett tips om man inte känner för att göra en egen vinägrett är att köpa fetaost i glasburk (Arlas apetina) med olja och örter, så kan oljan till fördel användas som en god och smakrik touch i pastan.
Blanda sedan samman med pastan.

Lägg kycklingbrösten på en skärbräda, stryk på ovan och under sidan med sweet chili, salt och peppar.
Stek på svag värme så att de får en stekyta.
Lägg över dem i en ugnsäkerform och stryk på ytterligare med ett lager av sweet chili och sätt in i ugn på 225 grader till en innertemperatur på 75 grader.

Servera med den enklaste men supergoda såsen:
En burk cream fresh sen blandar du i
 sweet chili tills tycke och smak.

Servera med ett gott bröd

SMAKLIG MÅLTID
 




KÄRLEK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar