torsdag 7 juni 2012

Delikatess i Eriksberg



Härligt häng i Eriksberg



 Vi åkte en sväng till Eriksberg idag egentligen för att kika in i den nya delikatess butiken som öppnat precis vid hotellet nere vid hamnen. Men också för att strosa runt och hitta något mysigt café att fika på.




Vi hittade ett mysigt café precis vid hamnen, det va riktigt härligt och solen gassade på oss.


 Här har vi en riktigt fin macaron som var min inspirationskälla idag även om den blev mindre bra ;)
Himlans fin.


Det sista vi gjorde som vi kom för att göra var att besöka den Italienska delikatess butiken. Det finns massor med gott. Charkuterier, parmesan, pasta, peston, olivoljor, presentartiklar, såser, drycker, kaffe, choklad och massa massa mer.  
Åk förbi och ta en titt man hittar alltid något man kan köpa med sig hem och gotta sig med.



 Vi köpte en god saft med smak av granatäpple, GOD



Även 3 olika sorter med tapenade med smak av tryffel, så nu ska vi testa lite olika kombinationer, både till pasta och till brushetta.
  Vi ska på tryffelprovning på lördag för att lära oss mer och hur man kan använda sig av denna svamp, så då blir det ett inköp av hel tryffel så att vi kan prova oss fram hemma.




Goda svarta oliver i olja och vitlök GOTT



Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag <3




1 kommentar:

  1. Så roligt att läsa allt vad ni företar er och en så stor energi o kärlek ni lägger ner. Det märks att ni trivs med livet och med varandra, hela livet ligger ju framför er, som du sa vid något tillfälle, härligt att se att ni vårdar kärleken så fint. Skall bli så roligt att komma och titta på allt när ni fått klart ombygget. Kramar ❤❤❤

    SvaraRadera